Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ): Επιλέγει την Α.ΔΕΡΒΟΣ-Γ.ΔΗΜΗΤΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ & ΣΙΑ ΑΕ στην προμήθεια ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού για τα παθολογοανατομικά εργαστήρια στα 3 νοσοκομεία που δωρίζει στο κράτος

Η Α.ΔΕΡΒΟΣ-Γ.ΔΗΜΗΤΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ & ΣΙΑ ΑΕ, ηγέτιδα εταιρεία στην παροχή ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού υψηλού επιπέδου σε δημόσια και ιδιωτικά νοσοκομεία, με περισσότερα από 30 χρόνια επιτυχημένης παρουσίας στον χώρο της παθολογικής ανατομικής, επιλέχθηκε μέσω διαγωνισμού από το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ) να εξοπλίσει με ιατροτεχνολογικό εξοπλισμό τα παθολογοανατομικά εργαστήρια που θα κατασκευαστούν στα τρία νέα νοσοκομεία που θα προσφέρει το ΙΣΝ στο ελληνικό κράτος.

Συγκεκριμένα, η Α.ΔΕΡΒΟΣ-Γ.ΔΗΜΗΤΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ & ΣΙΑ ΑΕ ανακοινώνει ότι, θα προχωρήσει σε προμήθεια, εγκατάσταση, εκπαίδευση, συντήρηση και υποστήριξη εξοπλισμού των παθολογοανατομικών  εργαστηρίων για το Γενικό Νοσοκομείο Κομοτηνής, το Πανεπιστημιακό Παιδιατρικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης και το Γενικό Νοσοκομείο Σπάρτης. Ανάμεσα στον εξοπλισμό που θα διαθέσει περιλαμβάνονται: ιστοκινέτες κλειστού τύπου, μικροτόμοι, κρυοστάτες, σταθμοί εμπέδωσης, αυτόματα μηχανήματα χρώσεων και επικάλυψης, μακροσκοπικοί σταθμοί  επεξεργασίας κ.α. 

Η υψηλή ποιότητα των μηχανημάτων ιατρικού εξοπλισμού των διεθνώς αναγνωρισμένων Οίκων που αντιπροσωπεύει η Α.ΔΕΡΒΟΣ-Γ.ΔΗΜΗΤΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ & ΣΙΑ ΑΕ  (Epredia, Bio-Optica, PFM κ.α.), οι ολοκληρωμένες και καινοτόμες λύσεις που προσφέρει, αλλά  η αξιοπιστία και η συνέπεια της εταιρείας στην Ελληνική αγορά ήταν μερικοί από τους παράγοντες που συντέλεσαν στην επιλογή της από το ΙΣΝ για την προμήθεια σύγχρονων ιατρικών μηχανημάτων για τα τρία νοσοκομεία που κατασκευάζει..  

Τα τρία νέα δημόσια νοσοκομεία θα συμβάλουν στην βελτίωση του δημόσιου συστήματος υγείας της χώρας μας, προφέροντας υψηλής ποιότητας υπηρεσίες υγείας στους πολίτες.

Ευχαριστούμε το ΙΣΝ για την εμπιστοσύνη που μας δείχνει και δηλώνουμε ότι παραμένουμε αφοσιωμένοι στην επιτυχή υλοποίηση αυτού του έργου.